Hus

Watertafels van Doika zijn voor elke tuin een toevoeging. Ze zijn echte blikvangers en ze brengen veel sfeer met zich mee. De fonteinen die in de watertafels zijn ingebouwd, zorgen ervoor dat het water een beweging maakt en het geheel levendig is. Op deze manier kunnen mensen genieten van de rust die de tuin met zich meebrengt, maar tegelijkertijd ook van het uitzicht op het water. Doika’s watertafels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor ze erg duurzaam zijn en lang meegaan. Daarnaast zijn ze ook onderhoudsvriendelijk, waardoor je er jarenlang plezier van zal hebben.

Doordat watertafels een fonteintje hebben, heeft het een rustgevend en kalm effect in de tuin. Het geluid van stromend water zorgt hiervoor. Naast dat het voor een rustgevend en kalmerend gevoel geeft, brengt een watertafel ook veel leven met zich mee. Een watertafel is namelijk ook een drinkplaats en badplaats voor verschillende vogels. Zo heb je ook nog wat om naar te kijken wanneer je lekker in de tuin zit.

Watertafels van Doika zijn van twee verschillende soorten materialen gemaakt. Cortenstalen watertafels hebben een robuuste en roestvormige uitstraling, wat ze erg uniek maakt in elke tuin.

Aluminium watertafels zijn erg licht en gemakkelijk te verplaatsen. Ook zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk.

Kortom: watertafels van Doika zijn een aanwinst voor elke tuin! Doika’s watertafels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Er is dus altijd wel een model dat perfect past bij jouw tuin. Bekijk alle modellen op de website en maak je keuze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *