Forskellige undersøgelser har vist, at naturens tilstedeværelse har en positiv indflydelse på mennesker. Naturens tilstedeværelse er knyttet til en længere levetid og bedre evne til at håndtere stress. Den bedste nyhed: tærsklen for den effekt, naturen har, er meget lav! En lille smule af naturen har allerede en positiv indflydelse på mennesker. Det betyder, at selv en mindre byhave kan have en positiv effekt og derfor er værd at investere i. For at få det fulde udbytte af naturens effekt er det vigtigt at have så meget grønt som muligt i din have, selvom din have er til den lille side. At skabe en grøn have betyder dog ikke, at det skal ske på bekostning af havens udseende. En meget grøn have kan også have et kongeligt udseende.

Vigtige faktorer
At skabe en grøn have med et kongeligt udseende er ret nemt. Først og fremmest er det tilrådeligt at få anlagt en god græsplæne. En smuk græsplæne giver din have et slankt, paladshaveagtigt udseende, og det er også en kraftfuld, grøn base at arbejde videre på. Derudover er det tilrådeligt at vælge en række træer og planter, der forbliver smukt grønne om vinteren. Disse hårdføre planter og træer sikrer, at naturens positive effekt ikke går tabt om vinteren, og at din have også forbliver et billede om vinteren. Så er det vigtigt at vælge et par planter, der blomstrer smukt, så din have bliver til et smukt og farverigt paradis om sommeren. Den sidste faktor, der spiller en stor rolle for din haves udseende, er belægningen. Vil du have din have til at se så naturlig og kongelig ud som muligt? Vælg derefter semi-hærdning.

Kraften ved semi-belægning
Semi-hærdning er et finkornet knusningsmateriale, der kommer fra naturlig kalksten. Kalksten indeholder et højt indhold af calciumcarbonat, hvilket gør den til den ideelle semi-hærdning. Fordelen ved semi-belægning i forhold til almindelig belægning er, at den er 100 % naturlig, lav vedligeholdelse og helt ukrudtsfri. Den naturlige farve på halvbelagte overflader forstærker også den øvrige natur i haven. Ved at bruge semi-belagte overflader i din have er du sikret en smuk have, der rigeligt giver dig alle de positive effekter af naturen, og din have får samtidig et kongeligt udseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.